Reparaties ter plaatse
Nieuw én tweedehands
Ook voor festivals

Herstelling van een Skyjack-hoogtewerker

Zoekt u een specialist voor de herstelling van een Skyjack-hoogtewerker? Dan zit u zeker goed bij KN Service. We hebben namelijk meer dan 20 jaar ervaring in het vak, waardoor we de snelste service kunnen aanbieden. Dankzij onze ruime voorraad aan reserveonderdelen moet u nooit lang wachten op uw toestellen.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste machines?

Neem direct telefonisch contact op of via ons contactformulier en wij helpen u zoeken naar de beste machines voor uw volgende bouwproject.

Bel: 0479/22 33 49 Mail ons

Schakel ons in voor een herstelling ter plaatse van uw Skyjack-hoogtewerker

We kunnen de herstelling van uw Skyjack-hoogtewerker zowel ter plaatse uitvoeren als bij ons in Terhagen, dicht bij Antwerpen. We kunnen uiteraard ook aan de slag gaan met de herstelling van andere merken, waaronder Manitou-hoogtewerkers. Naast de herstelling van een Skyjack-hoogtewerker, helpen we u ook graag bij de aankoop van een nieuwe machine. Bij het kopen van een Skyjack-hoogtewerker, krijgt u de keuze uit nieuwe en tweedehands modellen. Onze tweedehands machines worden altijd uitvoerig gecontroleerd. We garanderen daarom dat ze in een perfecte staat verkeren.  

Schakel ons in voor herstellingen

Wilt u ons inschakelen voor de herstelling van een Skyjack-hoogtewerker of een andere machine? Neem dan zeker contact met ons op. Voor dringende gevallen kan u ons bellen via het nummer 0479/22 33 49. Een bericht sturen kan ook via het online contactformulier of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Contacteer ons
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Vraag of opmerking: