Reparaties ter plaatse
Nieuw én tweedehands
Ook voor festivals

Herstelling Manitou-heftruck

Is er een herstelling nodig aan uw Manitou-heftruck? Kom dan langs bij KN Service in Terhagen, bij Antwerpen. Wij zorgen ervoor dat u snel weer aan de slag kan met uw machine. Dit doen we door het probleem vast te stellen en de nodige onderdelen te vervangen of te repareren. Wij hebben de nodige expertise om dit snel en precies uit te voeren?

Hulp nodig bij het vinden van de juiste machines?

Neem direct telefonisch contact op of via ons contactformulier en wij helpen u zoeken naar de beste machines voor uw volgende bouwproject.

Bel: 0479/22 33 49 Mail ons

Een grondige herstelling van uw Manitou-heftruck

Een heftruck of hoogtewerker van Manitou is altijd perfect afgestemd op uw type belading. Dat maakt deze heftruck enorm handig in gebruik bij verschillende werkzaamheden. Het is makkelijk manoeuvreerbaar en is best zuinig in verbruik. Jammer genoeg, kan het toch gebeuren dat er een herstelling nodig is aan uw Manitou-heftruck. U hoeft daarbij niet meteen te panikeren, want wij hebben voldoende ervaring om uw heftruck te herstellen. Wij hebben alle onderdelen in ons aanbod en kunnen dan ook snel de herstelling van uw Manitou-heftruck in orde brengen.

Laat de herstelling aan ons over

Wilt u de herstelling van uw Manitou-heftruck aan ons overlaten? Dan kan u het best contact met ons opnemen door ons te bellen op het nummer 0479/22 33 49 of door ons contactformulier in te vullen. De medewerkers van ons bouwmachinebedrijf helpen u zo snel mogelijk verder en zorgen ervoor dat uw machine weer optimaal werkt.

Contacteer ons
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Vraag of opmerking: