Reparaties ter plaatse
Nieuw én tweedehands
Ook voor festivals

De optimale herstelling van uw heftruck in regio Antwerpen

De herstelling van uw heftruck, hetzij in onze winkel in Terhagen (nabij Antwerpen), hetzij bij u op verplaatsing, kan u met een gerust hart aan KN Service overlaten. Onder de vakkundige leiding van zaakvoerder Kurt Nauwelaers, al meer dan twintig jaar in het vak maar al zijn hele leven gepassioneerd door techniek, zijn wij dé expert als het gaat om de reparatie van heftrucks, hoogwerkers, en iedere andere bouwmachine die u kan bedenken.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste machines?

Neem direct telefonisch contact op of via ons contactformulier en wij helpen u zoeken naar de beste machines voor uw volgende bouwproject.

Bel: 0479/22 33 49 Mail ons

De herstelling van uw heftruck in Antwerpen in goede handen

De reparatie van heftrucks zit onze techniekers na al die jaren ondertussen in het bloed. Wij gaan voor een 100% klantvriendelijke aanpak: desgewenst voeren wij de herstelling van uw heftruck ter plaatse uit: in Antwerpen, de Benelux, of indien nodig zelfs doorheen heel Europa. Bovendien proberen wij onze service steeds zo snel mogelijk te leveren. Een kapotte machine kost u immers geld, dat beseffen wij maar al te goed. Op onze herstellingspagina vindt u meer informatie over onze hersteldienst, waaronder welke machines wij allemaal herstellen. Daarnaast kan u, naast de reparatie, bij ons ook terecht voor de aanschaf van nieuwe of tweedehands heftrucks of hoogwerkers.

Contacteer ons wanneer uw machines het begeven

Laat ons weten wanneer de herstelling van een heftruck nodig is om uw bouwproject binnen of buiten de provincie Antwerpen niet in het gedrang te brengen. Wij zijn op dat vlak graag de redder in nood! Bel ons op het nummer 0479/22 33 49 of stuur een e-mail naar [email protected] om ons in te schakelen voor de reparatie van uw heftruck of andere bouwmachine(s).
Contacteer ons
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Vraag of opmerking: